Face Mapping Huidanalyse 10 min, gratis
Een professionele huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken. Inclusief een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies. De Face Mapping Huidanalyse wordt meestal gevolgd door een Skin Bar Sessie

Skin Bar 20 min, 10 euro of GRATIS
Try before you buy! Maak kennis met de producten en ervaar direct het effect van Dermalogica op uw eigen huid door jezelf een mini treatment te geven. Bij verkoop na afloop, of bij het boeken van een treatment GRATIS

Boost Treatment 20 min, 25 euro*
Korte, doeltreffende behandeling die specifiek gericht is op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht verdient. Tijdens deze behandeling worden er professional-only producten gebruikt en/of apparatuur, mocht de huid het toelaten. Kort maar krachtig, voor een snelle boost.

Glow treatment 40 min, 45 euro
Een gepersonaliseerde behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van apparatuur en er wordt gewerkt met zowel retail als professional-only producten. 

Glow Up treatment 60 min, 65 euro
Een uitgebreide gelaatsbehandeling gericht op verbetering en resultaat. Van begin tot eind word de behandeling op maat gemaakt en afgestemd op alle wensen en huidbehoefte. Vooral tijdens deze behandeling word er gebruikt gemaakt van professional-only producten en apparatuur om het maximale te bereiken. Inclusief epileren en Touch Therapy massage.

Verkoop Dermalogica
*Bij besteding van 175 euro aan Dermalogica producten ontvangt u een Boost treatment gratis.